avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
c am zis ...dar m am razgandit.
ok. dar raspunsul corect ( considerat de autori) este = c = dar eu nu inteleg care este ratiunea si de ce nu poate fi corect = d = ( raspunsul d nici nu era trecut ca varianta la licenta 2006 ) :-/
Hello ,in sfarsit penal .E varianta c) . Variantele de la omor calificat prin mijloace ce pun in pericol viata mai multor persoane si omor deosebit de grav comis asupra a 2 sau mai multor pers. sunt asemanatoare si prin urmare nu pot fi retinute ambele deodata,adica e ori omor simplu in concurs cu omor calificat ,ori omor simplu in concurs cu tentativa la omor deosebit de grav alin.1 pct.b daca a fost ucisa o pers..E la fel ca la omor calificat ptc.f),in legatura cu indeplinirea atributiilor de serv. ale victimei ,si omor deosebit de grav tot pct f) ,in legatura cu indeplinirea atributiile de serv. ale victimei ,de data asta magistrat ,politist,etc.; nu se pot retine nici aici ambele variante ,pt ca se exclud reciproc.Daca nu era ucisa nici o persoana era omor simplu in concurs cu omor calificat.
10. Uzufructuarul se poate folosi de:
a) actiunea posesorie, cu exceptia aceleia impotriva nudului proprietar;
b) actiunea de granituire;
c) actiunea de iesire din indiviziune.
b

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)