avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008

6. Daca se descopera ca cel condamnat mai savarsise o infractiune inainte de pronuntarea hotararii prin care s-a dispus suspendarea executarii sub supraveghere sau pana la ramanerea definitiva a acesteia, pentru care i s-a aplicat pedeapsa inchisorii chiar dupa expirarea termenului de incercare:
a) suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere se revoca;
b) suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere se anuleaza pentru un condamnat de 17 ani;
c) suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere se anuleaza, numai daca cel condamnat nu este minor.

rares.serban a scris:

b

bc rares
pt catcinemablu
acum m-ai bagat in ceata complect cum adica era omor ( indiferent de care-o fi ) daca nu era ucisa nici o persoana?:O atunci era tentativa la omor deosebit de grav ( nu!!)
in ce priveste prima explicatie a ta iar nu inteleg === nu se aplica deodata agravantele la aceeasi INFRACTIUNE dar eu consider fapta, cu privire la cel mort este OMOR CALIFICAT art. 175 lit e pt. ca indiferent cum o iei si indiferent ce a gandit criminalul a pus in pericol si viata celorlalti din grup, in concurs ideal cu tentativa de omor deosebit de grav , art. 176 lit. b ( deci nu se aplica agravantele deodata la aceeasi infractiune, nici nu ma gandeam la asta ,)
as spune var. =c=

in cazul raspunderii pt ruina edificiului,proprietarul, dupa ce a platit despagubiri victimei prejudiciului :
a) se poate regresa inpotriva constructorului pe baza contractului de antrepriza
b) nu se poate regresa impotriva vanzatorului in temeiul contractului de v-c
c) se poate regresa si impotriva locatarului in temeiul contractului de locatiune
Ultima modificare: Luni, 18 August 2008
Rares Serban, Consilier juridic
dap
c=D>=D>=D>

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)