avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
Aceeasi grila postata de INM, insa in penal de data asta.

Se judecă fără citarea părţilor:
a)conflictul de competenţă;
b)cererea de strămutare;
c)cererea de recuzare sau de abţinere;
d)cererea de desemnare a unei alte instante egale in grad
catcinemablue a scris:

Eu m-am regasit ,am vazut ca s-au retras vreo 10 ; cate zvonuri au mai circulat si in privinta numarului de inscrisi :D

Ma-m regăsit şi eu.
Într-adevăr, aşa este, inclusiv eu am fost indus în eroare, vorba ziariştilor "pe surse", de nr.-ul candidaţilor înscrişi.
Oricum, eu vă doresc tuturor mult succes şi multă BAFTÃ! şi să dea Domnul să ne reîntâlnim colegi la INM din toamnă.
c d parole
b c d

La stramutare partile nu se citeaza. Se incunostiinteaza de presedintele instantei superioare celei de la care se cere stramutarea. Iar la c trebuie retinut ca citarea poate avea loc daca instanta care judeca recuzarea sau abtinerea intelege sa asculte si pe parti.
rares.serban a scris:

va-ti regasit cu totii? eu an avut emotii ca m-au trecut la "s" nu la s de la sarpeX-(

Dragă Rareş!
Bine că te-ai regăsit pe listă.
Să ştii că şi eu te-am căutat, şi când am văzut că nu eşti trecut, am crezut că nu ăsta este numele tău, şi că foloseşti un pseudonim.
MULTÃ BAFTÃÃÃÃÃÃÃÃ!!!!!!!:rolleyes:

Reamintesc rugămintea, pe care de altfel am mai adresată pe Forum, celor care au mai susţinut examen de admitere la INM, de a ne împărtăşi din experienţa lor.
Cred că orice sfat este binevenit, şi că nu se pune problema de a "vinde secrete de stat".
Dacă este să intrăm şi să fim colegi, vom intra.
Numai Marele şi Bunul Dumnezeu ştie şi hotărăşte acest lucru.
Vă aştept cu nerăbdare pe forum ptr. a ne împărtăşi din experienţa Domniilor voastre.
Mulţumesc anticipat.
Cu stimă, consideraţie şi respect, INM.:luck::coffee:
Ultima modificare: Marți, 12 August 2008
INM, utilizator

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)