avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
am sa incerc sa te lamuresc. In primul rand nu valida un raspuns incomplect daca intrebarea nu contine cuvantul " poate" ( sau orice alta expresie echivalenta )
DECI pt. ca raspunsul -a - sa fie OK , trebuia sa sune cam asa: C.R. poate avea ca scop........ , sau eventual C.R. are ca scop si obligarea reclamantului....... ( dar asa cum am formulat-o pe forum cuvantul "numai" se subantelege )
Daca nu ai inteles ideea ai sanse mari sa gresesti grile pe care esti foarte sigur cum am patit si eu in 2007
La raspunsul- c- sper ca nu ai dubii ca este corect ( catcinema... ) s-a bazat in raspunsul lui pe logica si interpretare sistematica , fara sa aibe informatie adica a cazut in propria capcana ( despre care vorbea inainte )

apropo am pus o grila dar e deja pe pag. anterioara
Ultima modificare: Marți, 12 August 2008
Rares Serban, Consilier juridic
rares.serban a scris:

am sa incerc sa te lamuresc. In primul rand nu valida un raspuns incomplect daca intrebarea nu contine cuvantul " poate" ( sau orice alta expresie echivalenta )
DECI pt. ca raspunsul -a - sa fie OK , trebuia sa sune cam asa: C.R. poate avea ca scop........ , sau eventual C.R. are ca scop si obligarea reclamantului....... ( dar asa cum am formulat-o pe forum cuvantul "numai" se subantelege )
Daca nu ai inteles ideea ai sanse mari sa gresesti grile pe care esti foarte sigur cum am patit si eu in 2007
La raspunsul- c- sper ca nu ai dubii ca este corect ( catcinema... ) s-a bazat in raspunsul lui pe logica si interpretare sistematica , fara sa aibe informatie adica a cazut in propria capcana ( despre care vorbea inainte )

apropo am pus o grila dar e deja pe pag. anterioara

O.K. , ai dreptate.
Trebuie să fiu foarte atent şi la modul de formulare a întrebărilor.:((
rares.serban a scris:

colega, daca tu ai scris cu pixurile lor ( care scriau foarte subtire 0.5 mm) nu ma mir ca ti-a luat 40 min sa desenezi cercuri . la noi in sala cel putin nu a fost problema ca ai "scris" cu alt pix atata timp cat era negruX-(

vad ca nu ati mai comentat nimic cu privire la grila anterioare asa ca va dau una mai usoara
In cadrul dezbaterilor in procesul civil:
a) cand participarea procurorului este obligatorie acestuia i se da primul cuvantul pentru a pune concluzii,in rest (cand participa benevol ) va pune concluzii in urma partilor
b) intervenientul principal pune concluzii imediat dupa parat
c) intervenientul accesoriu pune concluzii dupa partea in favoarea careia a intervenit

Consider că răspunsul corect este c):((
=D> corect, dar de ce ai facut fata aia ( :(( )
rares.serban a scris:

=D> corect, dar de ce ai facut fata aia ( :(( )

Dragă Rareş!
Eu am un program spartan: 06.00-23.30, în fiecare zi.
Azi am avut o migrnă, care încă mă ţine, deşi s-a mai atenuat.
Poate şi din cauza asta nu prea mă pot concentra.
În orice caz, cred că sunt puţin şi emoşionat şi copleşit de acest examen, deşi consider că sunt destul de bine pregătit, fără falsă modestie.

Propun şi eu o grilă:
Asistarea intervine:
a) în cazul minorilor între 14-18 ani;
b) în cazul în care părinţii minorului angajează ptr. acesta un avocat;
c)în cazul persoanelor cu capacitate restrânsă de exer.;
d) în cazul în care între părinţi şi minor există contrarietate de interese.
Ultima modificare: Marți, 12 August 2008
INM, utilizator

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)