am sa incerc sa te lamuresc. In primul rand nu valida un raspuns incomplect daca intrebarea nu contine cuvantul " poate" ( sau orice alta expresie echivalenta )
DECI pt. ca raspunsul -a - sa fie OK , trebuia sa sune cam asa: C.R. poate avea ca scop........ , sau eventual C.R. are ca scop si obligarea reclamantului....... ( dar asa cum am formulat-o pe forum cuvantul "numai" se subantelege )
Daca nu ai inteles ideea ai sanse mari sa gresesti grile pe care esti foarte sigur cum am patit si eu in 2007
La raspunsul- c- sper ca nu ai dubii ca este corect ( catcinema... ) s-a bazat in raspunsul lui pe logica si interpretare sistematica , fara sa aibe informatie adica a cazut in propria capcana ( despre care vorbea inainte )
apropo am pus o grila dar e deja pe pag. anterioara
colega, daca tu ai scris cu pixurile lor ( care scriau foarte subtire 0.5 mm) nu ma mir ca ti-a luat 40 min sa desenezi cercuri . la noi in sala cel putin nu a fost problema ca ai "scris" cu alt pix atata timp cat era negruX-(
vad ca nu ati mai comentat nimic cu privire la grila anterioare asa ca va dau una mai usoara
In cadrul dezbaterilor in procesul civil:
a) cand participarea procurorului este obligatorie acestuia i se da primul cuvantul pentru a pune concluzii,in rest (cand participa benevol ) va pune concluzii in urma partilor
b) intervenientul principal pune concluzii imediat dupa parat
c) intervenientul accesoriu pune concluzii dupa partea in favoarea careia a intervenit
=D> corect, dar de ce ai facut fata aia ( :(( )