avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
se pare ca nu mai este nimeni pe aici care a mai incercat anul trecut , eu ti-am spus ce am avut de spus == o precizare la ce ai spus tu = D-zeu te ajuta dar nu iti promoveaza examenul;)
Daca tot santem doar noi aici hai sa-ti dau o GRILA:
Cererea reconventionala:
a) are ca scop obligarea reclamantului la executarea unei prestatii
b) pentru a nu atrage sanctiunea specifica trebuie depusa in toate cazurile cel tarziu la prima zi de infatisare
c) nu trebuie solutionata ,obligatoriu ,daca reclamantul a renuntat la dreptul subiectiv dedus judecatii
Ultima modificare: Marți, 12 August 2008
Rares Serban, Consilier juridic
Eu am incercat anul trecut imediat dupa licenta ,experienta de anul trecut m-a facut sa imi dau seama ca se pune foarte mare accent pe memorie ,chiar daca am incercat sa rezolv majoritatea grilelor ,cel putin la civil gandind logic ,nu este suficient. Gandirea logica te poate ajuta foarte bine atunci cand deja esti foarte stapan de situatie ,dar nu te poate ajuta sa promovezi examenul daca iti lipsesc informatiile... informatii care evident ca intr-o luna si jumatate nu am reusit sa le adun.
Examenul e de 4 ore ,dar completarea cerculetelor de pe foaia de raspuns fura cam 40 de min ...mare atentie la asta..e greu pt ca dupa examen esti foarte obosit si poti sa gresesti foarte usor cerculetele :((
Daca nu sunteti foarte stapani pe civil ,nu incepeti cu civilul,fara sa vreti o sa va fure prea mult timp si nu o sa mai aveti timp pt penal si procedura penala care va pot totusi salva.In rest mult succes ,vorba aia : daca o fi sa fie o sa fie!
rares.serban a scris:

se pare ca nu mai este nimeni pe aici care a mai incercat anul trecut , eu ti-am spus ce am avut de spus == o precizare la ce ai spus tu = D-zeu te ajuta dar nu iti promoveaza examenul;)
Daca tot santem doar noi aici hai sa-ti dau o GRILA:
Cererea reconventionala:
a) are ca scop obligarea reclamantului la executarea unei prestatii
b) pentru a nu atrage sanctiunea specifica trebuie depusa in toate cazurile cel tarziu la prima zi de infatisare
c) nu trebuie solutionata ,obligatoriu ,daca reclamantul a renuntat la dreptul subiectiv dedus judecatii

Consider că răspunsul corect este a)
catcinemablue a scris:

Eu am incercat anul trecut imediat dupa licenta ,experienta de anul trecut m-a facut sa imi dau seama ca se pune foarte mare accent pe memorie ,chiar daca am incercat sa rezolv majoritatea grilelor ,cel putin la civil gandind logic ,nu este suficient. Gandirea logica te poate ajuta foarte bine atunci cand deja esti foarte stapan de situatie ,dar nu te poate ajuta sa promovezi examenul daca iti lipsesc informatiile... informatii care evident ca intr-o luna si jumatate nu am reusit sa le adun.
Examenul e de 4 ore ,dar completarea cerculetelor de pe foaia de raspuns fura cam 40 de min ...mare atentie la asta..e greu pt ca dupa examen esti foarte obosit si poti sa gresesti foarte usor cerculetele :((
Daca nu sunteti foarte stapani pe civil ,nu incepeti cu civilul,fara sa vreti o sa va fure prea mult timp si nu o sa mai aveti timp pt penal si procedura penala care va pot totusi salva.In rest mult succes ,vorba aia : daca o fi sa fie o sa fie!

Stimate Coleg!
Mulţumesc foarte mult ptr. sfaturi.
Le consider deosebit de utile şi binevenite.
Într-adevăr, trebuie să fiu atent şi la chestia cu umplerea cercurilor de răspuns, îţi ia şi asta destul timp şi, mai ales, vorba ta, să fiu atent să nu le încurc.
Multă BAFTÃ în continuare.:coffee:
raspunsul corect este - c - :oops:

referitor la ce a spus colegul ar fii indicat sa-ti faci rost de un pix negru ( nu e voie alta culoare ) care sa scrie cat mai gros ( de regula alea mai ieftine si de proasta calitate scriu mai gros:-/) te va ajuta sa complectezi mai repede si mai usor cerculetele
Ultima modificare: Marți, 12 August 2008
Rares Serban, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)