catcinemablue a scris:
Eu am incercat anul trecut imediat dupa licenta ,experienta de anul trecut m-a facut sa imi dau seama ca se pune foarte mare accent pe memorie ,chiar daca am incercat sa rezolv majoritatea grilelor ,cel putin la civil gandind logic ,nu este suficient. Gandirea logica te poate ajuta foarte bine atunci cand deja esti foarte stapan de situatie ,dar nu te poate ajuta sa promovezi examenul daca iti lipsesc informatiile... informatii care evident ca intr-o luna si jumatate nu am reusit sa le adun.
Examenul e de 4 ore ,dar completarea cerculetelor de pe foaia de raspuns fura cam 40 de min ...mare atentie la asta..e greu pt ca dupa examen esti foarte obosit si poti sa gresesti foarte usor cerculetele :((
Daca nu sunteti foarte stapani pe civil ,nu incepeti cu civilul,fara sa vreti o sa va fure prea mult timp si nu o sa mai aveti timp pt penal si procedura penala care va pot totusi salva.In rest mult succes ,vorba aia : daca o fi sa fie o sa fie!
Stimate Coleg!
Mulţumesc foarte mult ptr. sfaturi.
Le consider deosebit de utile şi binevenite.
Într-adevăr, trebuie să fiu atent şi la chestia cu umplerea cercurilor de răspuns, îţi ia şi asta destul timp şi, mai ales, vorba ta, să fiu atent să nu le încurc.
Multă BAFTÃ în continuare.:coffee: