avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
Hotararea data in urma judecarii unei contestatii in anulare:

a) este supusa numai recursului

b) poate fi irevocabila

c) poate fi atacata cu apel

d) poate fi atacata cu recurs
catcinemablue a scris:

Hotararea data in urma judecarii unei contestatii in anulare:

a) este supusa numai recursului

b) poate fi irevocabila

c) poate fi atacata cu apel

d) poate fi atacata cu recurs

Consider că răspunsurile corecte sunt:b), c) şi d).
Voineag zice b) si d)
catcinemablue a scris:

Voineag zice b) si d)

Mă rog, aşa o fi, nu-l contrazic eu pe dânsul, eu spun doar că art. 320 alin. (3) C. proc. civ. prevede: "Hotărârea dată în contestaţie este supusă aceloraşi căi de atac ca şi hotărârea atacată".
Rezultă, în opinia mea, că nimic nu-l împiedica pe legiuitor să prevadă, aşa cum a făcut-o cu alte ocazii, clar, numai calea de atac a recursului.
INM a scris:

catcinemablue a scris:

Voineag zice b) si d)

Mă rog, aşa o fi, nu-l contrazic eu pe dânsul, eu spun doar că art. 320 alin. (3) C. proc. civ. prevede: "Hotărârea dată în contestaţie este supusă aceloraşi căi de atac ca şi hotărârea atacată".
Rezultă, în opinia mea, că nimic nu-l împiedica pe legiuitor să prevadă, aşa cum a făcut-o cu alte ocazii, clar, numai calea de atac a recursului.

Stimaţi Colegi!
Studiind puţin lista cu candidaţii admişi să susţină exemanul de admitere la INM din 31 aug., precum şi celelalte examene din anii trecuţi, am remarcat faptul că nr.ul celor înscrişi anul acesta este aproape identic cu cel de anul trecut.
Am ajuns astfel la concluzia că, practic, în acest an s-au înscris în mare parte şi cei care s-au înscris anul trecut, iar diferenţa este constituită, apx. din absolvenţi de fac. drept din acest an.
Bineînţeles că ceea ce eu spun acum, s-ar putea să nu aibă nicio relevanţă ptr. unii dintre dvs.
Dar, totuşi.....
Vă doresc o zi bună tuturor şi vă aştept pe forum.:coffee:

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)