avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CE SANCTIUNE ATRAGE NEPREZENTAREA MARTORULUI IN ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CE SANCTIUNE ATRAGE NEPREZENTAREA MARTORULUI IN PROCESUL PENAL

Inopinant, am fost martor la un scandal care a ajuns in instanta, benevol am mers si am dat declaratie la politie fara sa stiu ca am sa primesc citatie pentru a ma prezenta si in instanta, lucru cu care nu sunt de acord, neavand nici o legatura cu pricina.Mai nou, am primit si mandatul de aducere, ce se intampla daca refuz? va mutumesc!
Cel mai recent răspuns: ayahuasca , utilizator 13:45, 21 Octombrie 2010
adutescu a scris:

ayahuasca a scris:

aloooooooooooooo...ce naiba......amenda aia prev de art198 cpp nu e amenda penala........chiar aveti studii jurudice?...

Noi da, dvs. nu.
De fapt rectific, noi avem studii juridice, dvs. aveti studii jurudice:)

si credeti ca ati fost "spirituala"?...dupa ce ca instigati la marturie mincinoasa:D
O sa fiu acum spirituala: instig la marturie mincinoasa sau savarsesc incercarea de a determina marturia mincinoasa?:))
adutescu a scris:

O sa fiu acum spirituala: instig la marturie mincinoasa sau savarsesc incercarea de a determina marturia mincinoasa?:))

nu savarsiti 261 Cp...acolo e prin corupere sau constrangere...si n-am observat corupere sau constrangere aici:D...totusi, cand cititi ceva, cititi cu atentie :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aducerea de martori mincinosi xuser xuser Marturia mincinoasa stiu ca se pedepseste de la 1 la 5 ani de inchisoare... Dar se poate pedepsi propunerea facuta cuiva sa vina de martor mincinos? Sau ... (vezi toată discuția)
Influențare declaratii viorelv viorelv Elementul material al laturii obiectiva a infracțiunii prev.art.272 este încercarea de a determina sau determinarea prin corupere ,constrângere sau altă ... (vezi toată discuția)
Plangere avocat wiki38 wiki38 Reaclamantul a venit cu avocatul la o sedinta ai caror membri sunt martori in plangerea acestuia,unde a dezbatut cazul si m-a pus intr-o lumina proasta in fata ... (vezi toată discuția)