avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... reevaluare conditii speciale
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

reevaluare conditii speciale

in ce an se va face reevaluarea incadrarii locurilor de munca in conditii speciale?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:51, 22 Octombrie 2010
Mitrache Doinita a scris:
in ce an se va face reevaluarea incadrarii locurilor de munca in conditii speciale?

La ce reevaluare va referiti? Reveniti cu detalii.
M-am referit la reevaluarea incadrarii locurilor de munca in conditii speciale despre care se vb.in legea unitara a pensiilor -forma de promulgare;acolo se spune ca evaluarea incadrarii acestor locuri de munca se face la interval de doi ani.Stiti cumva in ce an a fost facuta ultima evaluare?Va multumesc!O zi buna!
Dvs. vorbiti despre o prevedere care va fi in vigoare de la anul. In legislatia actuala nu exista nicio prevedere identica sau asemanatoare cu art. 30, alin. (2) din legea privind sistemul unitar de pensii publice.
1. Actualmente reevaluarea conditiilor de munca pentru incadrarea locurilor de munca si a salariatilor din aceste locuri de munca nu se face "din oficiu" si la nivel national.
2. Fiecare angajator solicita ITM sa faca aceste reevaluari in momentul in care a expirat avizul pentru ultima reevaluare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea locurilor de munca in conditii deosebite Ilie Danut Ilie Danut Buna ziua, as dori o lamurire in ceea ce priveste incadrarea locurilor de munca in conditii deosebite. Incepand cu anul 2008 sunt incadrat la SC Schlumberge ... (vezi toată discuția)
Obținerea grupei speciale Milea13 Milea13 Bună lucrez din 1986 ca personal navigant secția mașina am de la vechiul angajator 14 ani de grupa 1 la actualul angajator deși am cerut grupa speciala nu ... (vezi toată discuția)
Decizia iccj nr. 14/ 23.05.2016 POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Instanţa de judecată de drept comun nu poate proceda ea însăşi la analizarea condiţiilor de muncă ale reclamanţilor şi, dacă este cazul, la ... (vezi toată discuția)