avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vizitatori Forum
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vizitatori Forum

Am o intrebare :Vin pe forumul asta si avocati consacrati?Specialisiti pe retrocedari??
PS.
Rog sa ma contactati pe privat
Cel mai recent răspuns: ronin2325 , utilizator 15:19, 9 Februarie 2008
www.avocatbucuresti.blogspot.com
Multumesc!
Observ ca v-ati dat propria pagina... iar omul ceruse avocati cunoscuti, nu un cabinet in care aparent numai o persoana face si civil si penal...
Adica... eu nu sunt avocat cunoscut, insa macar am raspunderea de a face numai civil. Si tot nu m-am recomandat!
Astfel ca, sa va raspund la intrebare, nu, nu prea sunt case mari de avocatura aici pe forum... Dar ca un om care a lucrat acolo, va spun ca toata munca e facuta de stagiari sau de incepatori in ale dreptului, numele mari fiind destul de ocupate ca sa se uite pe fiecare dosar in parte.
Mai mult, am intalnit niste cereri formulate de case mari de avocatura (vorbim aici de zeci de avocati in slujba acelei case, nu de o societate cu 5 avocati micuti...) #-o ca m-am luat cu mainile de par. :(( Eram stagiara si mi-am spus ca o sa-i batem. Si asa a fost. :D
Dezamagitor domeniul, stiu...
Dupa cum mi-ati "argumentat" la telefon situatia cazului meu si indatoririle pe care la am fata de statul roman (ma gindeam ca am in fata o secretara de partid si nu un avocat!!) ma indoiesc de succesele cu care va laudati..:D:D
AVLIL a scris:
va spun ca toata munca e facuta de stagiari sau de incepatori in ale dreptului, numele mari fiind destul de ocupate ca sa se uite pe fiecare dosar in parte.

Iar generalizarile astea, Avlil, o sa ma omori :)

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate pentru cetatean strain vnicola vnicola Am plecat din Romania in 1981, cind mi-am pierdut cetatania. Bunicii mei au avut mai multe ternuri care le-au lasat celor 3 copii ai lor, incluzind tatal meu. ... (vezi toată discuția)
Retrocedare de imobile nationalizate pentru cetateni straini f_karoly f_karoly Se poate retroceda imobile nationalizate unor cetateni straini care sunt mostenitorii unor persoane de cetatenie romaneasca a caror imobile au fost ... (vezi toată discuția)
Legea nr 54 / 1998 cetatenii straini nu aveau dreptul sa cumpere terenuri in romania loredana31 loredana31 Buna ziua , va rog foarte mult sa ma lamuriti cu legea nr 54 / 1998 cetatenii straini nu aveau dreptul sa cumpere terenuri in Romania.Si totusi un cetatean a ... (vezi toată discuția)