avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... respingerea cererii de chemare in judecata ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

respingerea cererii de chemare in judecata ca inadmisibila

Buna ziua

La solutionarea unei cauze am ajuns la "respingerea cererii de chemare in judecata ca inadmisibila". Desi au fost invocate doua exceptii, acestea au fost respinse de instanta. Cu toate astea, a fost respinsa si cererea de chemare in judecata.
Din pacate, n-am putut fi prezent la sedinta, fiind din alta localitate, dar am trimis inscris pt judecarea in lipsa. Astfel ca nu stiu care a fost justificarea respingerii.

Precizez ca inainte de asta mi s-a cerut si plata taxei de timbru (~ 4 milioane) pe care am achitat-o.
Ce s-a putut intampla oare?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marfan , utilizator 11:04, 21 Februarie 2011
Chiar nu avem cum sa dam sfaturi in necunostinta de cauza, mai exact fara sa stim care este obiectul actiunii si probele pe care ati inteles sa le administrati in dovedirea actiunii promovate.
Veti primi comunicarea sentintei si veti lectura atunci motivarea instantei, avand atunci posibilitatea sa formulati calea de atac in termenul prevazut de lege si sfatul meueste in prealabil sa consultati un avocat, pentru ca va fi necesar in calea de atac sa timbrati din nou , de aceasta data cu jumatate din suma achitata la fond.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
dupa motivarea si redactarea hotararii, aceasta va va fi comunicata si veti afla motivele care au condus instanta la o asemenea solutie; atentie la termenul de atac al hotararii.
avocat Cristina Popescu
asteptati sa vi se comunice motivarea hotararii si veti aprecia cum veti motiva calea de atac.
multumesc mult, voi astepta sa primesc hotararea ca sa ma lamuresc.
oricum cererea dvs a fost respinsa pe exceptia inadmisibilitatii.nu a fost judecat fondul ei.

Alte discuții în legătură

Instanta de judecata nu a cercetat fondul cauzei icabulancea icabulancea Am deschis un proces intrucit persoana autorizata care a intocmit documentatia cadastrala a modificat limita de proprietate (am formulat Plingere impotriva ... (vezi toată discuția)
Excepþii procesuale respinse. pot declara recurs? edyeduardo2004 edyeduardo2004 Buna ziua! Am pe rol un dosar de inmatriculare fara taxa (legea 9/2012) din 14.03.2013, cu toate actele necesare, avocat, timbre etc, pe 29.05 dupa 4 ... (vezi toată discuția)
Explicatie solutie pronuntata in apel SheiculDeRomania SheiculDeRomania Urmarea unei actiuni ce NU a fost timbrata in FOND, de catre RECLAMANTA, am formulat cale de atac APEL, aratand instante aspectele de fapt si de drept. ... (vezi toată discuția)