avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit ipotecar

pot obtine un credit ipotecar daca am contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere?
Cel mai recent răspuns: m.belu , utilizator 00:14, 23 Octombrie 2010
nu exista contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere ci contract de intretinere sau contract de vanzare cumparare.
Daca aveti un contract de intretinere prin care ati obtinut proprietatea unei casa , nu mai beneficiati de dreptul de a obtine un credit prin programul prima sau a doua casa.
- contractul de intretinere este un contract nenumit ;
- contractul de vanzare cumparare este un contract numit.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
praporgescu, utilizator
multumesc pentru raspuns.doresc un imprumut pentru un credit de refinantare,iar contractul de vazare cumparare se intituleaza"contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere". se specifica suma achitata si o alta suma estimata prin care ma oblig sa am grija de parintii mei pana la decesul acestora.
@praporgescu
Exista contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere.
@gabrieldumit...
Intrebati ofiterul de credit de la banca respectiva daca puteti contracta un credit ipotecar in aceste conditii! Fiecare banca are o politica proprie a creditelor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals Ginxy Ginxy Sotul meu a lucrat la o banca si a cerut refinantarea unui credit cu garantie imobiliara. Mie mi-a spus ca doreste refinantarea deoarece are acces la o dabanda ... (vezi toată discuția)
Refinantare credit ipotecar, clauza de uzufruct viager potyi potyi Buna ziua, Am contractat un credit ipotecar in urma cu 4 ani, pentru cumpararea unei case. La momentul respectiv cand s-a facut actul de v.c s-a facut si o ... (vezi toată discuția)
Reclamatii banca- refinantare partiala Ella2824 Ella2824 Buna ziua, As avea nevoie de un sfat de la un specialist. Ma gandesc serios sa dau o anumita sucursala a unei banci in judecata. Din noiembrie 2012 incerc ... (vezi toată discuția)