avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... fals si uz de fals
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

fals si uz de fals

Sotul meu a lucrat la o banca si a cerut refinantarea unui credit cu garantie imobiliara. Mie mi-a spus ca doreste refinantarea deoarece are acces la o dabanda mai mica. I-am adus de la serviciu adeverinta de venit si, deoarece nu m-a chemat la banca sa semnez contractul, am crezut ca nu i s-a aprobat refinantarea. Dupa 2 ani am gasit contractul refinantarii in care eu figurez la co-imprumutat si exista o semnatura care nu imi apartine. Ofiterul de credit nu m-a chemat sa semnez noul contract de imprumut, asa cum e legal. Am aflat ca exista si o ipoteca facuta la notar de care nu stiu, am cunostinta doar de cea din primul credit. Primul credit ipotecar era in valoare de 22.000 euro iar al doilea de 40.000 euro, din care s-a platit primul credit ipotecar. Sotul meu s-a stabilit in strainatate, suntem in divort, nu mi-a trimis bani de rata iar eu sunt pe punctul de a pierde casa. Ce sanse am sa nu-mi pierd casa? Daca banca imi ia casa voi fi obligata sa platesc diferenta de credit neacoperit din vanzarea locuintei?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 13:33, 13 Martie 2011
evident ca banca va executa pana acoperiti creditul.
dvs trebuie neaparat sa va angajati un avocat si sa incepeti demersurile pe latura penala. trebuie sa se cerceteze daca exista o semnatura falsa si cui ii apartine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare credit ipotecar-renteaza? liveomars liveomars Am un credit ipotecar din 2007 cu dabanda formata din indicele de referinta al bancii +1.2 pp,adica dobanda de 9.6 %.Iar DAE de 11.5 %. Ma gandesc la o ... (vezi toată discuția)
Daca a fost facut un credit in cadrul caruia am fost trecut, ... alexandra5002 alexandra5002 Daca a fost facut un credit in cadrul caruia am fost trecut, alaturi de alta persoana ca si codebitor iar ulterior acestuia au fost solicitate mai multe ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca vs banca GabiPopa GabiPopa Am divortat de sotia mea in unma cu mai mullt de un an. Ne-am inteles in toate privintele, am facut o intelegere la notar si asa am pus capat proceseler de ... (vezi toată discuția)