avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... accesare fonduri neramburasible
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

accesare fonduri neramburasible

Buna, sunt somer si ma intereseaza cum pot obtine fonduri nerambursabile in vederea infiintarii unei afacere ( daca se poate transport marfa intern si international), ca persoana fizica autorizata sau daca nu si ca SC. Sunt din judetul Alba mediu rural(daca are vreo relevanta). multumesc
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 16:32, 23 Octombrie 2010
Din punctul meu de vedere, ideea de afaceri pe care o prezentati este finantabila in cadrul Masurii 312 -„Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de micro-întreprinderi”.
Mai multe informatii puteti vedea accesand pagina: [ link extern ] /
Linia de finantare indicata este corecta, dar nu se acorda finantare pentru cumpararea de mijloace de transport. Se pot face numai investitii adiacente: autobaza, etc. Finantarea este limitata la 50.000 euro pentru PF si la 100.000 euro pentru SC in domeniul transportului rutier.

Contributia necesara din partea solicitantului este de 30% din valoarea cheltuielilor eligibile, iar fondurile se acorda la fel ca in cazul oricarui alt program cu finantare europeana: dupa ce beneficiarul efectueaza cheltuielile eligibile din banii proprii, inainteaza cereri de decontare. Coroborat aceasta cu statutul de somer, se ridica semne de intrebare privind capacitatea financiara a potentialului solicitant de a implementa un astfel de proiect.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
Holda Finance, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene: masurile 312, 313 MobilierCafenele MobilierCafenele Este destul de bine informata lumea referitor la fondurile europene nerambursabile? Stiti ca ele se dau si pentru dezvoltarea unei afaceri? Sau pentru ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual adilaslo adilaslo Buna ziua. Sunt medic de familie și spațiul în care îmi desfășor activitatea este cumpărat. Vă rog să-mi spuneți în ce ... (vezi toată discuția)