avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA STORNO FACT CU TVA 19%
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

STORNO FACT CU TVA 19%

DOUA FIRME CARE AU CONTROL DE LA FINANTE NE-AU RUGAT SA FACEM STORNO (OCTOMBRIE 2010 ) LA FACT DIN ANUL 2008 (GRESEALA NU ESTE LA TVA SAU LA BAZA ESTE PENTRU ADRESA SCRISA GRESIT) . INTREBARE: POT SA FAC STORNO CU TVA 19% SI FACT CORECTATA TOT CU 19% ?
Cel mai recent răspuns: bestb , utilizator 15:24, 25 Octombrie 2010
De ce nu incercati sa corectati datele si sa stampilati facturile in original si la client si la furnizor?Asa veti trezi suspiciuni
Stornati factura asa cum ea a fost emisa..ce conteaza daca s-a modificat TVA-ul?

Av. Adrian Albu
Taiati cu pixul pe factura gresita si scrieti corect apoi semnati si stampilati. Daca stornati, trebuie sa facturati cu tva 24 % si se denatureaza sumele (venitul dvs. nu se schimba si doar tva-ul va fi mai mare - ceea ce nu cred sa-i convina clientului dvs.).
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura emisa cu tva gresit shadow1121 shadow1121 buna ziua As avea si eu nevoie de putin ajutor.In luna august 2010 am emis o factura storno pentru o factura din mai catre un client din franta cu tva ... (vezi toată discuția)
Corectie decont tva NICORICI2007 NICORICI2007 va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: In decontul TVA aferent lunii februarie 2012, aveam o factura stornata in luna precedenta, a carei valoare ... (vezi toată discuția)
Tva deductibil?! popadiana popadiana Buna ziua, Am primit o factura de avans auto (nu avans leasing) de la un dealer auto pe data de 29 sept.2010 care se storneaza in luna octombrie cand primesc ... (vezi toată discuția)