avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hipermarchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hipermarchet

Buna ziua,am gresit intr-un moment de panica si am incercat sa imi insusesc 4 cartoane de tigari dintr-un hipermarchet dar pana la urma am gandit ca nu este bine ceea ce fac si le-am lasat in interiorul magazinului,de vazut m-a vazut camera dar nu ma oprit nimeni am plecat acasa sunt acasa nu ma cautat nimeni pana acuma se poate intampla ceva ulterior?Va multumesc
Insa daca userul locuieste intr-un oras mic,cred ca are sanse mari sa fie prins,chiar dupa inregistrarea video.De fapt,are sanse maxime.

Crededeti-ma,daca politia chiar vrea sa prinda un infractor,il prinde.
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2010
frank_kvitta, utilizator
frank_kvitta a scris:

Insa daca userul locuieste intr-un oras mic,cred ca are sanse mari sa fie prins,chiar dupa inregistrarea video.De fapt,are sanse maxime.

Crededeti-ma,daca politia chiar vrea sa prinda un infractor,il prinde.

cu siguranta daca ar fi un orasel mic il prinde....numai ca eu sunt convins ca orasul in care sta aaaaw nu e tocmai un orasel atata timp cat au real-ul in el:))

cu ultima fraza de-a ta nu pot fi de acord....daca ar fi asa cum spuneti, n-ar mai fi atatea dosare cu autor necunoscut :stunned:....cat despre "daca vrea politia ..." ei nu vroiau sa-si faca treaba cum trebuie nici cand erau bine platiti si aveau tot felu de sporuri....acum cand sporuri ioc, taiat din salariu credeti ca-si mai dau vreun interes?....fraieri ar fi!
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2010
laur81, utilizator
Prieteni, userul nu a furat nimic, iar daca a intentionat sa ia marfa respectiva, el s-a desistat. Inregistrarile nu au ce sa probeze.Insa fiti siguri ca el, daca ar fi trecut de casa, ar fi fost oprit si ar fi urmat procedura pe care cred ca o stiti.A fost inspirat..ar fi ideal daca toti cei care sunt tentati sa fure ar proceda asa...
legally a scris:

Prieteni, userul nu a furat nimic, iar daca a intentionat sa ia marfa respectiva, el s-a desistat. Inregistrarile nu au ce sa probeze.Insa fiti siguri ca el, daca ar fi trecut de casa, ar fi fost oprit si ar fi urmat procedura pe care cred ca o stiti.A fost inspirat..ar fi ideal daca toti cei care sunt tentati sa fure ar proceda asa...

Avand in vedere ca exista si pareri conform carora user-ul ar putea suferi consecinte si eu sunt de aceiasi parere cu distinsa d-na consilier.
User-ul s-a desistat si deci nu i se poate imputa o fapta pe care nu a comis-o
Eu cred ca fiecare dintre noi, mergand la cumparaturi, am luat ceva de pe raft si am renuntat la acel ceva dintr-un motiv sau atul, asezandu-l la loc sau pe un alt raft din magazin, ori chiar la casa de marcat...asta nu inseamna ca am savarsit infractiunea de furt, destul de limpede, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insusire articol din magazin fara intentie ContSters337003 ContSters337003 ieri am intrat intr un magazin altex , m am uitat la niste produse si am plecat fara sa vreau cu un set de baterii in mana, nu in buzunar,chiar nu mi am dat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. Îmi e foarte rusine dar am comis ceva. am si eu o ... F. E. T. F. E. T. Buna ziua. Îmi e foarte rusine dar am comis ceva. Am si eu o intrebare. Ieri am intrat la un magazin si am pus in rucsac produse alimentare in valoare de 46 ... (vezi toată discuția)
Inselat la supermarket, diferenta pe bon Lulica Lulica Buna seara Deschid acest nou topic doarece nu am gasit in forum decat furt DIN supermarket. Problema mea vizeaza \\"cealalta\\" parte. Nu vreau sa aduc in ... (vezi toată discuția)