avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... contract fortat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

contract fortat

este obligatoriu sa fac contract cu firma de salubrizare care a fost adusa de primarie pentru a ridica gunoiul ( format insa exclusiv din recipiente din plastic,sticla si hartie,altceva nu se accepta!!!!) avind in vedere faptul ca locuiesc la tara,si am unde depozita eventualele resturi de plastic,sticla si hartie?Mentionez ca nu mi se pare normal sa platesc o taxa lunara de vreo 20 lei in conditiile in care nu cred ca ,,produc'' mai mult decat o sticla de plastic care o iau cu suc sau una de ulei pe luna si hartii nu am de unde arunca,sticle nici atat ,deci nu mi se pare normal ca ,sa dau 20 lei lunar pe suc si ulei,apoi iar 20 lei ca sa arunc sticlele?..pai sticlele alea 2 le bag in foc si le ard..in caz ca nu incheiem contract cu firma de salubrizare primaria a trimis citatii ca o sa platimdublu...va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Buna seara, locuiesc intr un bloc care are ghena de gunoi pe ... BAlexandru1 BAlexandru1 Buna seara, Locuiesc intr un bloc care are ghena de gunoi pe scara fiecarui etaj. Am inteles ca este ilegal sa arunci/lasi gunoiul in fata/spatele blocului. ... (vezi toată discuția)
Furt in fata legii jonny26 jonny26 primarul comunei Niculesti-DB \"Soare Dorinel \" a adus o firma de salubrizare in sat si a fortat sateni sa faca contract cu aceasta. As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare aliice aliice primaria comunei unde locuiesc a facut un contract cu o firma de salubrizare pentru adunarea deseurilor menajere de la fiecare imobil al comunei. Pentru acest ... (vezi toată discuția)