avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... insolventa prin reorganizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

insolventa prin reorganizare

Buna ziua,

Firma la care lucrez este in proces de insolventa prin organizare. Eu tocmai am aflat ca sunt insarcinata. Cum se va proceda in acest caz: ma refer la concediul de maternitate, la calculul indemnizatiei....
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 1 Noiembrie 2010
insolventa este de lunga durata si, mai mult decat atat, in perioada de concediu maternal se suspenda contractul individual munca. In aceasta perioada nu va poate desface contractul de munca.
In caz de faliment se poate desface c.i.m. chiar daca sunteti in concediul de maternitate sau CCC.

Indemnizatia se calculeaza potrivit dispozitiilor legale , chiar daca societatea se afla in insolventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt insarcinata Oana Enache Oana Enache Buna ziua! Sunt insarcinata in 23 de saptamani si imi expira contractul de munca pe data de 9 februarie 2020 . Ma poate prelua casa de asiguraru ? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare in timpul sarcinii claudiu2110 claudiu2110 Bună! am o nelămurire și vreau să știu dacă este legal sau nu. Sunt o proaspătă mămică și sunt angajată la o instituție de ... (vezi toată discuția)
Sarcina si contractul de munca pe perioada determinata costinana costinana Buna!Va rog mult sa ma lamuriti cu o problema.Sunt insarcinata in luna a 3-a iar contractul meu de munca se incheie in data de 20.10.2015.As dori sa stiu in ... (vezi toată discuția)