avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Autorizatie demolare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Autorizatie demolare

Buna ziua,
Vreau sa stiu cat are valabilitate autorizatia de demolare a casei.Am intrebat la primaria de unde am procurat aceasta autorizatie si nu mi-au dat un raspuns : nu stiu.
Eu am procurat aceasta autorizatie acum 3 ani si vreau sa stiu daca mai este valabila.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: trennet , utilizator 22:22, 27 Octombrie 2010
autorizatia de demolare are valabilitate 12 luni.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot demola o constructie dupa obtinerea autorizatiei de construire pe locul constructiei vechi? hyundaipet hyundaipet Am o constructie veche si pe acelasi loc vreau sa edific o alta constructie noua. Am obtinut Autorizatia de demolare si in ca nu am demolat-o. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Intabulare garaj fara autorizatie de constructie MarDan78 MarDan78 Buna ziua. Am un garaj construit din 1995 care nu are autorizatie de constructie si vreau sa-l intabulez. Care sunt pasii care trebuiesc urmati pentru ... (vezi toată discuția)
Intarzierea anuntului pentru finalizarea lucrarii de demolare danielaco danielaco Buna seara! Am obtinut autorizatia de demolare a locuintei,iar data inceperii lucrarii de demolare a fost 30 iunie 2014,cu valabilitate 12 luni. ... (vezi toată discuția)