avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda contraventionala; inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda contraventionala; inmatriculare

am luat o amenda in valoare de 250 lei si trebuie sa o platesc in 48 de h.ideea e urmatoarea: vreau sa stiu daca aleg sa-i dau in judecata si sa scap de plata amenzii pt k am inteles ca dupa o perioada anume sterg dovada (poza facuta de ei). intre timp eu vreau sa inmatriculez o alta masina pe numele meu, dar masina pe care am luat amenda nu e p numele meu, este p al parintilor.
pot sa inmatriculez masina noua pana cand nu achit amenda?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:33, 27 Octombrie 2010
in termen de 15 zile de la comunicarea PV puteti face contestatie.
platiti in 48 de ore, daca doriti s-o platiti la jumatate, altfel nu-i obligatoriu.
n-are nicio legatura inmatricularea altei masini cu amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar fix mihaita90 mihaita90 Acum 2 saptamani am fost pana la otopeni si am uitat de radarele fixe.Cred ca am cate o poza de la fiecare:\">.Am cautat pe internet si am vazut ca mai intai ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta: e corect sa platesc doua amenzi? pot contesta procesul verbal? alexxx_862006 alexxx_862006 Buna ziua, Am circulat o perioada de timp fara rovinieta (credeam ca trebuie sa se ocupe firma de leasing pentru aceasta dar am inteles eu gresit), iar acum ... (vezi toată discuția)