avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua,am vazut pe forum ca incuviintarea pentru executarea silita nu se face cu citarea debitorului dar nu este normal sa nu se primeasca o hotarare timp de un an! Banca doar mi-a aratat hotararea dar refuza sa-mi dea o copie,au spus sa ma adresez judecatoriei! Am facut o intelegere cu primul executor am platit mare parte din bani,din 24.000 mai am cam 10.000,a trecut un an de atunci si vor sa ia masina care este garantie,a venit alt executor caruia i-am sesizat anumite nereguli,dar a spus ca nu-l priveste ce am discutat cu fostul.Le-am solicitat un extras de cont sa vad si eu exact cum se duc banii si mi-a adus o hartie cu sold 0 si a scris dansul cu pixul suma care mai era. In concluzie au stors cat au putut si acum vor sa ia si masina! Nu am bani pentru un avocat!!! Ce ma sfatuiti??? Am platit creditul de doua ori efectiv! Va multumesc!#-o
Cel mai recent răspuns: coca_s , utilizator 19:59, 28 Octombrie 2010
multumesc ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare admisa dupa adjudecare ContSters241638 ContSters241638 Sunt interesat de un apartament scos la licitatie in data de 18.04.2013, am sunat executorul si mi-a explicat pasii ce trebuiesc urmati si de asemenea ca nu ... (vezi toată discuția)
Restituirea titlului executoriu KLTM KLTM Executorul judecatoresc a intocmit un proces verbal in care scrie ca \"avand in vedere cererea creditorului prin care solicita restituirea titlului ... (vezi toată discuția)
Desfiintarii popririi - efecte uzoni istvan uzoni istvan [u]Instatnta a dispus:[/u] 1. desfiintarea popririi dintr-un dosar de exec. silita; 2. restabilirea situatiei anterioare si 3.restituirea catre debitor a ... (vezi toată discuția)