In urma unei mosteniri mama mea a primit o procura de la fratele ei pentru al reprezenta in finalizarea actelor pentru un pamant de 2 ha( cadastru , intabulare, departajare, notar, etc...) De asemenea a primit 350 Euro pentru acte din partea fratelui dar pe o hartie de mana. Din cauza ca departajarea a durat mult, iar procura a durat 6 luni, mama nu a mai ajuns la notar. Partea fratelui a costat 372 euro( acte cadastrale) fara notar.
Dupa ce a facut plangere la politia romana pentru 350 Euro ( fratele locuind in germania), acuzand-o de inselaciune, politia a vazut actele si nu sa mai inceput urmarirea penala.
Azi am primit hartie din germania de la avocatul lui ca daca nu restituie banii 350 euro pana pe 14.11.2010 o da in judecata.
Mai rau, mama a facut atac cerebral si a paralizat,acum fiind internata in spital.
Ce e de facut?
Pot sa o reprezint eu in cazul unui proces?
faceti un raspuns dlui. av. din germania in care mentionati:
- starea mamei dvs cu o scrisoare medicala,
- nota de calcul privind suma de 350 euro (cu chitante daca aveti)
- decizia de la politie
cum sa o dea in judecata daca deja s-a dat neinceperea urmaririi penale la plangerea penala facuta de fratele dansei impotriva mamei dvs? nu are nicio sansa.da, puteti sa o reprezentati dvs.totul e sa va faca o procura judiciara.
O puteti reprezenta pe mama dvs in instanta. Solicitati instantei numirea dvs in calitate de curator pentru procesul respectiv (pe motive de sanatate). Daca nu, o puteti pune sub interdictie, sau mergeti la primarie si faceti curatela. Aveti deci, mai multe optiuni.
Succes