avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda politia comunitara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda politia comunitara

am gasit un actipild pe parbriz de la politia comunitara cu o amenda de 600 lei ca am parcat pe trotuar an fata blocului . CE as putea sa fac sa nu o platesc ? au scris gresit culoarea masini si adresa
unde era parcata .EU NU AM SEMNAT NIMIC ANCA



plangere contraventionala la judecatorie cu o motivare temeinica aveti sanse mari de anulare sau comutare a amenzii cu avertisment.
In mod normal ar trebui sa vi se comunice un proces verbal de amenda.Dupa comunicare trebuie sa faceti plangere la judecatorie in termen de 15 zile. Daca aveti norocul sa nu fi fost facuta vreo poya aveti sanse de castig. Discutati problema si cu un avocat.
Bafta!
Formulati in termen de 15 zile de la primirea procesului verbal, contestatie impotriva procesului verbal,la instanta competenta teritorial locului constatatrii contraventiei.
Invocati cauzele de nulitate ale procesului verbal astfel cum sunt acestea prevazute de art.16,17,34 in OG nr.2/2001 ,existand posibilitati ca amenda sa va fie anulata.
Pe parbrizul masinii era o instiintare sau chiar procesul-verbal de contraventie?
In termen de 15 zile de la comunicarea procesului-verbal puteti face plangere contraventionala la instanta in a carei raza teritoriala a fost constatata contraventia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia comunitara sorinux sorinux m am trezit cu un autocolant de ala cu,,ati incalcat legea''pe parbriz!masina era parcata pe o fosta intrare intr o parcare actualmente inchisa,atingea vreo ... (vezi toată discuția)
Amendă pentru parcare pe trotuar deși eu nu am permis, iar mașina o conducea fiul meu. pot face contestație? Ciprian19851985 Ciprian19851985 Am luat amenda pt parcare in fata unui bloc, pe trotuar. Amenda a venit prin posta si eu nu am permis. Fiul meu conduce masina si a parcat. Pot face ... (vezi toată discuția)
Amenda politia comunitara timisoara marcus91 marcus91 O intrebare am...astazi am primit o amenda de la Politia Comunitare deoarece am parcat in fata casei mele pe trotuar prin faptul motiv ca nu mai aveau loc ... (vezi toată discuția)