avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu nr de persoane trecute la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu nr de persoane trecute la intretinere

BUNA SEARA.AM SI EU O FOARTE MARE PROBLEMA CU ASOCIATIA .PRECIZEZ CA LOCUIESC INTR-UN APARTAMENT CARE ESTE PROPRIETATEA SOCRILOR MEI ACESTIA NELOCUIND CU NOI.FAMILIA MEA ESTE COMPUSA DIN 4 PERSOANE IN SPETA FETITA,BAIETELUL,SOTIA SI EU EVIDENT.CEI DOI COPII MENTIONATI NU PREA LOCUIESC CU NOI SI MAI MULT STAU LA BUNICA LOR.IN ACEST CAZ VA INTREB EU CATE PERSOANE TREBUIE SA DECLR CA LOCUIESC CU NOI IN CONDITIILE IN CARE COPII VIN DOAR IN WEEKEND ACASA?MAI EXACT DE VINERI DUPA AMIAZA PANA DUMINICA SEARA.VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: passat52 , utilizator 05:30, 30 Octombrie 2010
Faceti o declaratie scrisa catre presedintele asociatiei in care specificati ca in apartamentul dv. locuiesc permanent 2 persoane, copiii venind doar in weekend, nu se indeplineste conditia de locuire minima de 15 zile pentru a fi considerati la calculul intretinerii.

Eventual negociati ca o data la trimestru sa fiti trecuti 4 persoane!
BUNA SEARA.TOCMAI AICI ESTE PROBLEMA CA PRESEDINTELE NU ESTE DE ACORD CU CELE DOUA PERSOANE TRECUTE LA INTRETINERE SI DANSUL DORESTE SA FIE TRECUTE 4 PATRU PERSOANE.MULTUMESC PT RASPUNS.SEARA EXCELENTA.
Presedintele trebuie sa respecte legea, nu sa se poarte ca un vechil pe mosie. Iata ce scrie in HG 1588/2007 cu Normele de aplicare a legii 230/2007 de infiintare, organizare si functionare a asociatiilor de proprietari:
Art. 17. - (1) Comitetul executiv al asociatiei de proprietari are urmatoarele atributii:
.........................
r) stabileste cotele de participare pe persoana la cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul in cladire si pentru persoanele care locuiesc temporar, minimum 15 zile pe luna; stabileste perioada pentru care proprietarii, respectiv chiriasii, pot solicita in scris scutirea de la plata cheltuielilor pe persoana si care trebuie sa fie de cel putin 15 zile pe luna, conform hotararii adunarii generale;
MULTUMESC PT RASPUNS.SPER SA INTELEAGA SI SA RESPECTE LEGEA.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plată cheltuieli de intretinere impuse de asociatia de proprietari pentru un apartament nelocuit Liliabdela Liliabdela Vă rog să-mi spuneti dacă este legal să plătesc cheltuieli de intretinere (femeie de servici pt.scara blocului, lumina pe scara blocului, diverse ... (vezi toată discuția)
Hotarare a ag nelegala marian3108 marian3108 Asociatia de proprietari din care fac parte (Bucuresti, sector 4) a adoptat o hotarare a AG prin care apartamentelor nelocuite li se trece din oficiu o ... (vezi toată discuția)
Proprietarul nu locuieste de cel putin doi ani cu mici intreruperi in apartament. zdanut zdanut Intr-o asociatie de proprietari exista un apartament nelocuit de 2 ani de zile. A fost doar o vizita de 7 zile in anul 2015. Proprietara locuieste la fica sa ... (vezi toată discuția)