avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

ce este cu reinoirea executarii din 6 in 6 luni? daca a fost reinoita dupa 7 dar parintii au semnat cand a fost adusa hartia? se perima...concret? multumesc mult pt raspunsurile de la prima intrebare pe aceeasi tema!:(
Cel mai recent răspuns: ContSters7431 , utilizator 20:24, 27 Octombrie 2010
Executarea silita se perima de drept in termen de 6 luni de la intocmirea dosarului fara a fi efectuat vreun act de executare: poprire, validare, sechestru.

Ce sa semneze?:)))
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2010
ContSters7431, utilizator
pai a venit executorul cu o alta hartie in care era aceeasi suma ca acum 7 luni chiar daca am depus intre timp 3000 de lei! mama era acasa si a semnat ca a luat la cunostinta!!X-(#-o
N-are relevanta. In schimb, daca suma a fost platita in intervalul acestui timp, se prelungeste perioada de perimare a executarii silite de la data ultimei plati efectuate.

Atat banca cat si executorul sunt OBLIGATI sa va dea informatii cu privire la suma restanta, plati efectuate, calcul dobanzi e.t.c.

Si....aveti grija cand o fac, sa o faca sub semnatura si stampila, cu data.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2010
ContSters7431, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

4 ani fara niciun act de executare - este perimata executarea silita? mariusstoican mariusstoican Buna seara, Am primit de curand un proces verbal de sechestru auto intr-un dosar de executare din anul 2014, iar in urma consultarii dosarului la executorul ... (vezi toată discuția)
Perimare in executare prin poprire ContSters249161 ContSters249161 Buna ziua! Sunt debitor intr-o executare prin poprire. Din suma executabila am fost executat partial. Desi executorul a notificat tertul poprit, acesta nu a ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi gritosu gritosu As vrea sa intreb, exista prevazut un termen legal cand \"expira\" o poprire pe conturi? sau poprirea se ridica doar in momentul in care se efectueaza plata. ... (vezi toată discuția)