ContSters44758 
	    	Utilizator

ContSters44758 
	    	Utilizator	    

Albert Kurtyan 
	    	Consilier juridic

Albert Kurtyan 
	    	Consilier juridic	    

ContSters44758 
	    	Utilizator

ContSters44758 
	    	Utilizator	    

De regula se foloseste codul "alte forme de invatamint" - 8551.
Dacă nu este acreditat, atunci nu vă trebuie absolut nimic.
Se autorizează punctul de lucru. Dacă vreţi să lucraţi pe SRL.
Nimic altceva.
Nu va recomand sa lucrati pe asociatie/fundatie pentru ca nu aveti cum lua banii din asociatie si va trebui deghizat venitul sub forma de cotizatie.... ceea ce nu este legal, fiind o simulatie.
Insa, nu ar fi rau sa va ginditi, daca aveti diploma in domeniu, sa va faceti un PFA cu norma de venit. Veti plati o suma fixa lunara ca meditator de dans si nu se tine contabilitate... nu se taie facturi... etc. Adica asa cum este mai bine, nu?
Alberto Kurtyan
~ final discuție ~
 paflorin	                   

Eu si prietena mea dorim sa infiintam o scoala de dans pentru copii(balet,dans modern,dans de societate,populare nationale si internationale si mai putin ... (vezi toată discuția)
	                    paflorin	                   

Eu si prietena mea dorim sa infiintam o scoala de dans pentru copii(balet,dans modern,dans de societate,populare nationale si internationale si mai putin ... (vezi toată discuția)

danieltom	                   

Buna,
Doresc sa deschid o scoala de dans si sa predau eu acolo. Practic dansul de multi ani dar nu am vreo diploma sau atestat. Imi trebuie asa ceva pentru a ... (vezi toată discuția)
	                    danieltom	                   

Buna,
Doresc sa deschid o scoala de dans si sa predau eu acolo. Practic dansul de multi ani dar nu am vreo diploma sau atestat. Imi trebuie asa ceva pentru a ... (vezi toată discuția)

dance4_lif3	                   

Buna!as vrea sa infiintez o scoala de dans(street-dance) si nu stiu ce acte am nevoie pentru infiintarea unei scoli de dans,pentru c nu am atestat de ... (vezi toată discuția)
	                    dance4_lif3	                   

Buna!as vrea sa infiintez o scoala de dans(street-dance) si nu stiu ce acte am nevoie pentru infiintarea unei scoli de dans,pentru c nu am atestat de ... (vezi toată discuția)