avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort de comun acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort de comun acord

Buna ziua! as avea o intrebare sper sa ma ajute cineva....daca divortul este de comun acord iti mai trebuie avocati??? Va multumesc!!!:)
Nu, daca va descurcati singuri cu procedura
Cred ca va puteti descurca si singuri daca sunteti amandoi de acord...sa inteleg ca nu sunt copii minori si nu solicitati nici partaj, altfel probabil ar fi indicata consultarea unui aparator!
sunt la mijloc doi copii minori de 9 si respectiv 4 ani, nu se pune problema partajului in acest caz cum s-ar rezolva?
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2010
josephine_78, utilizator
In acest caz nu se poate divorta prin acord, eventual din culpa comuna...va exista si un capat de cerere privind incredintarea minorilor cu stabilirea unei pensii de intretinere si un program de vizitare; consider ca ar fi oportuna consultarea unui avocat specializat in domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu 2minori iulia53 iulia53 Buna ziua problema se prezinta asa:Sotia nepotului vrea sa divorteze,dar nepotul nu e de acord ,el nu are motive intemeiat mai ales ca sunt 2minori la mijloc ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori Rares728 Rares728 Buna ziua, Va solicit ajutorul intr-o problema de divort cu 2 copii minori (3 ani si 6 ani). Eu doresc sa divortez, de multi ani aveam aceasta intentie, ... (vezi toată discuția)
Divort, minor, comun acord Rain Rain Buna ziua. Eu si sotul meu am hotarat sa divortam, avem un copil de 2 ani. As dori sa stiu care sunt pasii pentru a demara si incheia divortul intr-o formula ... (vezi toată discuția)