avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Pot fi incheiate conventii civile cu persoanele care ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Pot fi incheiate conventii civile cu persoanele care publica la intervale neregulate diverse materiale?

Persoanelor care publica articole, carti, materiale sporadic, trebuie sa li se plateasca CAS-ul si toate impozitele la stat?
Sau li se plateste doar pentru articolul sau cartea respectiva vanduta?
Cel mai recent răspuns: iuliana26 , utilizator 09:50, 22 Noiembrie 2010
Buna ziua,

Depinde de contractul pe care l-ati semnat. CIM sau Cesiune Drepturi Autor?
Este vorba de Cesiune drepturi de autor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune drept autor in mass media ina_enache ina_enache BUna ziua Am o intrebare legata de un contract de munca in radio. Sunt cadru didactic si in paralel, acum 3 ani, am semnat un contract cu un post de radio, ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - traducator ContSters83715 ContSters83715 Am fost angajat din 2006 de o societate comerciala ca traducator COR 244406 , am efectuat traduceri de natura administrativa, tehnica, 1 pagina de traducere ... (vezi toată discuția)
Unde se incadreaza acum, in legea penala, nevirarea la buget a contributiilor retinute la sursa elenagabi elenagabi Buna ziua, vă rog să mă ajutaţi în următoarea problemă. La firma unde lucrez contributiile retinute la sursa din salariul angajatilor (CAS, sanatate si ... (vezi toată discuția)