J.M. 
	    	Utilizator

J.M. 
	    	Utilizator	    

ContSters20980, utilizator
 ContSters20980, utilizator 	
			 MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

J.M. 
	    	Utilizator

J.M. 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 J.M.	                   

Buan ziua. Pentru capatul de cerere referitor la stabilire program liber de vizitare minor in cadrul procesului de divort trebuie platita o taxa separata de 8 ... (vezi toată discuția)
	                    J.M.	                   

Buan ziua. Pentru capatul de cerere referitor la stabilire program liber de vizitare minor in cadrul procesului de divort trebuie platita o taxa separata de 8 ... (vezi toată discuția)

mica-mihaela	                   

Va rog frumos sa-mi comunicati ce ar trebui sa stiu in cazul in care doresc sa divortez. Nu este cazul partajului, dar exista un copil minor. Sunt procese ... (vezi toată discuția)
	                    mica-mihaela	                   

Va rog frumos sa-mi comunicati ce ar trebui sa stiu in cazul in care doresc sa divortez. Nu este cazul partajului, dar exista un copil minor. Sunt procese ... (vezi toată discuția)

noiembrie11	                   

daca s-a stabilit un termen pentru prima infatisare la procesul de divort, pot face ceva ca acesta sa aiba loc mai devreme?
 (vezi toată discuția)
	                    noiembrie11	                   

daca s-a stabilit un termen pentru prima infatisare la procesul de divort, pot face ceva ca acesta sa aiba loc mai devreme?
 (vezi toată discuția)