avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua,cred ca despre acest subiect s-a mai vorbit,dar am un prieten care nu a mai platit banca de 1an,nu pt ca nu a vrut nu a mai putut tine pasul cu ratele.Nu are nimic pe numele lui decat salariul cu care a si girat(fara lti giranti si fara alte garantii).Este foarte speriat pentru ca este amenintat ca face puscarie sau ca mai grav ii executa silit parintii.Este adevarat?este adevarat ca datoriile de la banca nu se prescriu?:sorry:
totusi dati-mi un raspuns se face puscarie sau se executa silit parintii?
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Octombrie 2010
lore69, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:11, 30 Octombrie 2010
prescrierea intervine doar in momentul in care creditorul nu mai face nici un act de executare o perioada de 3 ani.. daca din sase in sase luni notifica creanta poate sa o duca asa la nesfarsit..
daca din sase in sase luni notifica creanta poate sa o duca asa la nesfarsit..

Nici vorba.

Alberto Kurtyan
nu face puscarie daca nu a fraudat banca, nu a falsificat acte, sa obtina creditul. ca nu poate sa plateasca, nu e infractiune.
in cazul unei executari silite, i se va pune poprire pe salariu. parintii nu au vreo treaba cu creditul asta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe parinti mihai80 mihai80 Buna ziua, as dori sa stiu, daca am un credit de nevoi personale simplu la BRD fara giranti si coplatitori, la care am intarziat trei luni, poate sa-i execute ... (vezi toată discuția)
Despre execatuarea silita ca urmare a neplatii ratelor la banca anca_mic anca_mic Buna ziua Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)
Executare silita mihaelavrinceanu mihaelavrinceanu daca o banca a pus poprire pe veniturile debitorului si a girantilor,banca are voie sa faca executare silita si la imobilul unui girant.Mentionez ca la ... (vezi toată discuția)