avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cum scap de bunuri pe o societate in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cum scap de bunuri pe o societate in insolventa

Am o firma ce a fost amendata de itm cu 90.000 ron.
Patrimoniul societatii este de aprox 100.000 ron.
Cum scap de bunuri ca sa nu-mi fie executate.
Cel mai recent răspuns: Elena Bostina , Avocat 16:26, 31 Octombrie 2010
Nu cred ca veti putea scapa.
Se pot anula actele translative de proprietate chiar daca le incheiati.
Da, asa e cum spune colegul. Chiar daca vindeti bunurile, lichidatorul poate anula actele translative de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare apartament din srl pe persoana fizica rezonabil rezonabil Buna ziua. Am si eu cateva nelamuriri si va cer pe aceasta cale ajutor. Am o firma la care sunt unicul asociat si am un apartament pe firma, care a fost ... (vezi toată discuția)
Asociat unic al unui srl -dator oskark oskark Buna seara, incerc din rasputeri sa gasesc pe cineva care sa imi dea un raspuns la o simpla intrebare. Cum pot recupera o datorie (suma de bani data cu ... (vezi toată discuția)
Debitor de rea-credinta mmer mmer Speta se prezinta astfel: inainte de primirea somatiei pv executarea silita, insa dupa primirea unei notificari din partea unei banci pv la un bilet la ordin, ... (vezi toată discuția)