Oana Mitran-costache 
	    	Avocat

Oana Mitran-costache 
	    	Avocat	    

dncl 
	    	Utilizator

dncl 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters78406	                   

Am un titlu de proprietate pe numele tatalui meu decedat.
Acest teren a fost colectivizat si tatal meu in anul 2003 a primit acest titlu de proprietate prin ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters78406	                   

Am un titlu de proprietate pe numele tatalui meu decedat.
Acest teren a fost colectivizat si tatal meu in anul 2003 a primit acest titlu de proprietate prin ... (vezi toată discuția)

dncl	                   

buna ziua!tatal meu a revendicat pe leg 18/91 doua terenuri(5000mp) care au apartinut bunicilor mei. i s-a o dat adeverinta, iar in 1997 ia venit titlu de ... (vezi toată discuția)
	                    dncl	                   

buna ziua!tatal meu a revendicat pe leg 18/91 doua terenuri(5000mp) care au apartinut bunicilor mei. i s-a o dat adeverinta, iar in 1997 ia venit titlu de ... (vezi toată discuția)

Tulbas Camelia Rita	                   

Am mostenit de la parintii decedati o suprafata de teren pe care parintii mei au cumparat-o cu acte facute de mana de la vecinii, care au decedat si ei intre ... (vezi toată discuția)
	                    Tulbas Camelia Rita	                   

Am mostenit de la parintii decedati o suprafata de teren pe care parintii mei au cumparat-o cu acte facute de mana de la vecinii, care au decedat si ei intre ... (vezi toată discuția)