avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort - adulter
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort - adulter

buna ziua am o intrebare pt cei care au mai fost in situati de acest fel .sotia ma inselat si vreau sa divortez dar as vrea sa stiu cine plateste pensia alimentara pt copil
Cel mai recent răspuns: Aurelian Baciu , Traducator autorizat 22:53, 5 Noiembrie 2010
Pensia alimentara se plateste de parintele caruia nu i se incredinteaza copilul spre crestere si educare. Faptul ca v-a inselat sotia este un motiv de divort, dar nu influenteaza plata pensiei.
dar nu inteleg daca sa intamplat din vina ei eu de ce sa suport pensia alimentara ,daca eram eu de vina suportam consecintele
se poate sa ne intelegem intre noi suma care sa o dau lunar sau hotareste judecatoru
daca cadeti de acord cu privire la incredintareaminorui si la cuantumul pensiei alimentare, instanta va lua act de pozitia dvs.
daca minorul ramane la mama, platiti pensie pt ca aveti un copil , n-are legatura cu divortul si motivele acestuia.
daca va intelegeti asupra sumei, o puteti comunica instantei

Alte discuții în legătură

Plata pensie alimentara rickylaura rickylaura Am divortat si am 2 copii minori carora le voi plati pensie alimentara. Care sunt modalitatile de plata a pensiei alimentare? Cine imi garanteaza ca banii dati ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort / nelamuriri silster silster Prin sentinta de divort s-a hotarit : - desface prin comun acord casatoria - autoritatea parinteasca va fi exercitata de catre ambele parti ... (vezi toată discuția)
Despre iesirea din tara cu copil minor fara acordul tatalui costantin11 costantin11 fosta sotie a plecat cu copilul minor de 5 ani in italia fara acordul meu din luna martie 2013 ,santem divortati ,platesc pensie alimentara lunar iar ea zice ... (vezi toată discuția)