am incetat activitatea de la locul de munca acum 1 saptamana ....adika mai exact mi sa dus termenu de preaviz .....eu de la aceasta firma nu am mai primit banii de 3 luni si mi s-a spus ca dupa incheierea preavizului vor fi dati toti banii care ii am de primit, numai ca a trecut destul timp si nu am mai primit nimika ...in acest caz ce ar trebui sau unde ar trebui sa apelez pt a-mi castiga dreptul ce mi se cuvine .va multumesc anticipat
Aveti doua posibilitati care pot fi exercitate concomitent : sesizare la ITM si/sau actiune in instanta (actiunea se va depune la Tribunalul judetean in a carei raza aveti domiciliu, fiind scutita de plata taxelor judiciare).
Salariul compensator
flori85
Buna ziua!Am si eu o mica nelamurire si v-asi ruga daca puteti sa ma ajutati!a-si dori sa stiu in cat timp de la terminarea preavizului,firma la care am lucrat ... (vezi toată discuția)
Problema salariala
boby78
Buna seara,
As avea o intrebare.Ce este de facut in momentul in care am fost bagat in preaviz in care mi se specifica ca pana la data de 24.03.2011 mi se vor ... (vezi toată discuția)