avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Pagina asociatii proprietari/locatari
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Pagina asociatii proprietari/locatari

Buna seara, ce trebuie sa fac, sau de ce nu am posibilitate sa aleg pagina de asociatii de proprietari/locatari atunci cand doresc sa pun o intrebare?. intrebarile pe care le pun in general se refera la asociatii de proprietari/locatari. multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:28, 1 Noiembrie 2010
Dupa ce ati redactat mesajul dvs,atentie la sectiunea in care solicitati sa apara respectivul topic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicare intrebare in mai multe forumuri SandrinaM0ldovan SandrinaM0ldovan Ce inseamna ca este interzisă publicarea unei întrebări în mai multe forumuri? Eu am acum de exemplu o nelamurire despre interpretarea unei legi si incerc ... (vezi toată discuția)
Abuz consum apa izabell izabell Buna ziua. Sunt o tanara , nou proprietara a unei garsoniere achizitonate in luna mai anul trecut. Plata consumului de apa se face la Asociatia de proprietari ... (vezi toată discuția)
Cum se aplica legea aici? Costin Savescu Costin Savescu Suntem in stadiul de strangere de semnaturi pentru infiintarea asociatiei de proprietari. Exista un comitet din 6 membri si un presedinte care iau decizii de ... (vezi toată discuția)