avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sechestru pe masina si casa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sechestru pe masina si casa

sentinta la dosar penal ,, sechestru pe casa si masina pentru 700.000.000 lei vechi si interzicerea unor drepturi

se poate face ceva in acest caz? recurs sau daca pierzi si recursul sa poti plati in rate?
Cel mai recent răspuns: ContSters174014 , utilizator 20:54, 1 Noiembrie 2010
Sechestrul este o masura asiguratorie...se pot plati banii in rate dar trebuie sa ajungeti la o intelegere cu partea vatamata. Oricum , pana la plata banilor sechestrul nu poate fi ridicat!B-)
Pai daca e sentinta, cu siguranta puteti formula o cale de atac. Vedeti ca aveti un termen de 10 zile, asa ca ar fi bine sa va grabiti. Evident ca in calea de atac puteti schimba situatia, dar acest lucru vi-l poate spune cu siguranta doar avocatul dvs dupa ce vede lucrarile dosarului!

Av. Claudiu Sorin Feteanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instituire sechestru asigurator pe conturile de la cec bank focus10 focus10 La cererea partii vatamate intr-un proces de vatamare corporala grava (art.182 c.pen), pentru instituirea sechestrului asigurator pe conturile inculpatului de ... (vezi toată discuția)
Santaj ZburleaFlorin ZburleaFlorin Buna ziua!!! In urma cu 5 zile un prieten de-al meu a fost arestat pentru Santaj mai exact a cerut o suma de banii la o persoana si persoana respectiva a ... (vezi toată discuția)
Cai de atac mitoiu mitoiu Buna seara, Va consult intro problema : Pentru o cerere de ridicare a unor restrictii de circulatie in strainatate, instituita de DNA, cate cai de atac sunt ... (vezi toată discuția)