avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general vanzare masina
Discuție deschisă în Contabilitate în general

vanzare masina

activitatea unei firme este suspendata pentru 3ani, insa are inregistrat in contabilitate un autoturism pe care acum doreste sa-l vanda. Cum trebuie procedat: se adreseaza unui lichidator sau reia activitatea ptr. a efectua operatiunea de vanzare?
Depinde ce doriti sa faceti cu firma,daca doriti sa pastrati firma atunci reluati activitatea si intocmiti factura de vanzare a autovehicului.Nu cred ca trebuie sa va adresati lichidatorului pentru aceasta operatiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare stoc marfa coca_ab coca_ab ce fac cu marfa pe stoc in cazul suspendarii activitatii unei firme,am voie sa o vind unei alte firme cu pretul de achizitie,ca normal ca nimeni nu ti-o ia cu ... (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru reluarea activitatii unei societati ? i.patraulea i.patraulea Vreau sa reiau activitatea unei societati care a fost suspendata acum trei ani. Nu stiu insa daca trebuie sa reiau activitatea mai inainte sau daca este ... (vezi toată discuția)
Incetare activitate srl cu asociat unic nina_2005ro nina_2005ro Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti si pe mine ce e mai bine sa fac in urmatoarea situatie: Sunt asociat unic si administrator al unei SRL micro, am 2 ... (vezi toată discuția)