avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cesiune a unei firme,cit paote dura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cesiune a unei firme,cit paote dura

buna seara, am o firma care as vrea sa o inchid sau sa o cesionez ,nu are adatori de nici un fel,care operatie este mai rapida?avind in vedere ca trebuie sa plec in strainatate.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:52, 3 Noiembrie 2010
In primul rand, gasiti persoana care sa intre in firma, iar daca nu sunt datorii nu ar trebui sa va mai intereseze termenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare firma lenuivan lenuivan vreau sa vand o firma la care sunt asociat unic, in patrimoniu nu mai am niciun bun(am avut o masina ptr transport dar am vandut-o) Ce acte tb sa intocmesc? - (vezi toată discuția)
Cesionare/vinzare firma ContSters262343 ContSters262343 Buna Ziua, As dori sa stiu pasii stricti de urmat pentru a putea cesiona/vinde firma mea, tot ce stiu este ca se realizeaza prin registrul comertului . ... (vezi toată discuția)
Cesionare firma ileana18 ileana18 Buna, Pe 10 septembrie am fost la Reg. Comertului pentru a comunica decizia actionarilor de a cesiona o firma; din cate am inteles, dureaza 30 de zile pana ... (vezi toată discuția)