avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Srl, 2 asociati, ambii administratori
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Srl, 2 asociati, ambii administratori

Ajutor, va rog.
In cazul unui srl cu 2 asociati, ambii administratori care vor sa fie remunerati, cum ma sfatuiti sa procedez??contract de munca, indemnizatie. Oferiti-mi cea mai buna alegere.

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 11:51, 8 Februarie 2008
Daca era doar art. V si atat, n-as fi indraznit sa ignor principul unde legea nu distinge nici noi nu trebuie sa distingem (ca sa priceapa si altii pasareasca noastra), dar am subliniat mai sus atatea distinctii (facute de lege nu de mine) ca nu mai stiu dupa ce sa disting ori a nu disting...

Pe de alta parte art V. vine dupa IV care zice ca: Societăţile pe acţiuni înregistrate în registrul comerţului la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă sunt obligate a efectua demersurile necesare îndeplinirii obligaţiilor prevăzute la art. ......, art. 137ind 1 alin. (3)

Intr-o formulare improprie (ca sa nu dezvolt aici teorii si metode de interpretare din TGD) care dispozitie o fi "mai speciala" din ordonanta "mai speciala".?
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2008
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare sau incetare cim? mihaela_1968 mihaela_1968 Daca un functionar a fost numit in 2005 director general, care regula trebuia aplicata: -suspendare contract individual de munca, conform art.137 indice 1 ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau incetare cim? mihaela_1968 mihaela_1968 Un director comercial la o societate pe actiuni este numit director general, in baza unui contract de mandat. Contractul individual de munca inceteaza sau este ... (vezi toată discuția)
Cim administrator sc laszloecaterina laszloecaterina un administrator unic la o societate comerciala are dreptul si la un contract individual de munca in functia de Director General? (vezi toată discuția)