avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Contestatia la executarea silita se face in termen de 15 zile calendaristice sau lucratoare? Am aflat ca se depune o suma de bani de 10% din suma ,denumita cautiune,fara aceasta suma se poate contesta executarea? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Lavinia Marian , Consilier juridic 12:43, 2 Noiembrie 2010
Mergeti la un avocat sa analizeze cazul dvs.
Trebuie sa platiti taxa de timbru si daca pierdeti procesul pierdeti si taxa.
Depinde ce anume invocati.
plata unei cautiuni se va pune in vedere de catre instanta.
Termenul este de 15 zile calendaristice.Daca termenul se implineste intr-o zi nelucrătoare, se considera ca ultima zi in care puteti face contestatia, sfarsitul primei zile lucrătoare ce urmează.
Ultima modificare: Marți, 2 Noiembrie 2010
Lavinia Marian, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru Oradea2020 Oradea2020 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Am facut o cerere de suspendare si anulare a unei executari silite! Acum Am primit citatie de la ... (vezi toată discuția)
Termen depunere contestatie rickysz74 rickysz74 As dori sa stiu cum se calculeaza trmenul de 15 zile in care se poate contesta un proces verbal.Mai exact daca procesul verbal a fost comunicat in data de ... (vezi toată discuția)
Contestație executare silită pentru un credit luat în 2015 de la un ifn, cedat în 2017 unei firme de recuperare. ce șanse am? liviubonta liviubonta Buna ziua. Am luat un credit de la un ifn in 17.08.2015 scadent la 30 de zile, in 16.09.2015. Nu am platit nici o rata sau creditul. In 10.08.2017 creditul a ... (vezi toată discuția)