avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie somaj

daca am terminat scoala si am dreptul la indemnizatie de somaj,dar am nascut si mi am bagat dosarul de indemnizatie crestere copil,as dori sa stiu daca mai am dreptul la somaj dupa ce se termina concediul de crestere copil
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:10, 3 Noiembrie 2010
Legea nr. 76 arata ca acest lucru se poate face in termen de 60 de zile de la absolvirea scolii
1. Trebuia sa procedati astfel:
- sa va inscrieti la somaj;
- in somaj fiind puteati sa intrati in CCC pana la 2 ani;
- CCC suspenda perioada de somaj care se reia,de unde a ramas, dupa expirarea CCC.
2. Incercati la AJOFM poate mai aveti timp sa faceti asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj din ccc acordat elevelor sau studentelor claudiajoita claudiajoita la sfirsitul lui martie, baietelul meu implineste 2 ani.pot beneficia de somaj daca am intrat in ccc pe baza legii privind acordarea de indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil la absolvente bibisi bibisi Vreau sa aflu informatii referitoare la unde trebuie sa depun dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului, daca eu sunt din jud Maramures intr-o ... (vezi toată discuția)
Somajul dupa cresterea copilului magdasimona magdasimona Buna ziua! In luna aprilie 2014 am nascut iar in august 2014 am terminat scoala postliceala la zi,beneficiez de indemnizatia pentru cresterea copilului pana la ... (vezi toată discuția)