avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

cum introduc actiunea de divort daca nu cunosc domiciliu sotului,el fiind cetatean strain fara domiciliu in Romania.Casatoria nu s-a consumat nici macar 24 ore, el plecad in tara lui,dar de atunci,de la casatorie, au trecut 5 ani si nu stiu nimic de el?:-/#-o:">.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 14:14, 3 Noiembrie 2010
Nu prea o sa va fie asa de usor pentru ca dvs. trebuie sa probati in fata instantei ca ati depus toate diligentele necesare pentru aflarea adresei paratului.
Incercati sa solicitati sprijin ambasadei statului din care provine sotul comunicandu-le toate datele pe care le detineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de cetatean strain luminita2013 luminita2013 buna ziua as dori sa vb cu un avocat din pitesti in legatura cu un divort cu un cetatean strain nu avem copii si nici bunuri cam in cat tim se poate finaliza (vezi toată discuția)
Cum pot obtine custodia copilului fara acordul tatalui? vmari vmari Mentionez ca tatal copilului este cetatean strain si a plecat din Romania de cand avea fetita 2 ani. Acum are 7 ani. In tot acest timp nu am intentat divort pt ... (vezi toată discuția)
Care este dovada, respectiv demersurile necesare pentru aflarea noului domiciliu în germania al pârâtului citat cu ultimul domiciliu cunoscut în germania? Popescu2012 Popescu2012 Care este dovada, respectiv demersurile necesare pentru aflarea noului domiciliu din Germania al pârâtului citat cu ultimul domiciliu cunoscut în Germania? ... (vezi toată discuția)