avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum se face o adresa de prejudiciu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum se face o adresa de prejudiciu?

Buna ziua!

am primit o citatie la firma, prin care sa ma prezint la politie in legatura cu un caz mai vechi, in care o companie a cumparat niste echipamente, dar nu le-a achitat - s-a intamplat in 2004.

in citatie apare scris sa aduc toate documentele original si o adresa de prejudiciu.

ma puteti lamuri in legatura cu acest act cerut: cum se face? ce trebuie sa contina?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CristinaToma , utilizator 18:40, 4 Noiembrie 2010
Ar trebui sa contina datele unitatii dumneavoastre, ale unitatii debitoare, istoricul relatiei dintre unitati, natura prejudiciului ( din ce se compune acesta) si cuantumul acestuia.
va multumesc mult pentru raspuns!
Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2010
CristinaToma, utilizator
Cama asa:
SC.................SRL
cu toate datele de identificare
sediul.............
nr............din .........

CATRE

POLITIA............

S.C.................SRL(cu datele identificare),ca urmarea solicitarii dvs,trimisa prin adresa nr.............din.......,mentionam ca in cauza ce formeaza obiectul dosarului penal nr.............................intelegem sa ne constituim parte(sau nu ne constituim parte civila) civila ,impotriva ................cu suma de ...................lei,reprezentand contravaloarea......................,plus dobanzile aferente la zi pana la restituirea in integralitate a sumei.
Director,Administrator Contabil sef
va multumesc si dvs. pt raspuns!

toate cele bune,
C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost furat,vreau cateva sfaturi. Florin-Razvan Florin-Razvan nu o sa stau sa relatez toata povestea ca va dura prea mult. In linii mari situatia sta asa : aveam motocicleta parcata in fata blocului unde locuesc. Intro ... (vezi toată discuția)
Parte civila in procesul penal nutzzu nutzzu Buna ziua.Sunt parte civila intr-un proces penal pt distrugere,alaturi de alte 30 de parti vatamate(mi-a fost avariata masina in urma unei explozii la un ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca vinerica vinerica Buna ziua ! Am lucrat la o Sc (Agroline Trading cui.21050087)din 2008/2011luna ianuarie sidin octombrie 2010 inclusiv ianuarie 2011 nu am putut sa-mi mai ... (vezi toată discuția)