seuleanraul 
	    	Utilizator

seuleanraul 
	    	Utilizator	    

razvanpatrol	                   

cind  apare  in  monitorul  oficial  in  ce  data!?
voi putea merge direct  la  serviciul  de  inmatriculari  fara  sa platesc  taxa?
  dar  cind  apare?
  ... (vezi toată discuția)
	                    razvanpatrol	                   

cind  apare  in  monitorul  oficial  in  ce  data!?
voi putea merge direct  la  serviciul  de  inmatriculari  fara  sa platesc  taxa?
  dar  cind  apare?
  ... (vezi toată discuția)

tudororos	                   

In data de 01.09.2010 am cumparat - pe persoana fizica - un autoturism din Germania .La sfatul unui avocat am solicitat serviciului inmatriculari din ... (vezi toată discuția)
	                    tudororos	                   

In data de 01.09.2010 am cumparat - pe persoana fizica - un autoturism din Germania .La sfatul unui avocat am solicitat serviciului inmatriculari din ... (vezi toată discuția)

teacher1995	                   

Va salut ! Eu am platit in oct.2008 o taxa de poluare de 2900 lei pentru o Skoda Octavia din 2003 , adusa din Spania de o alta persoana. Eu am doar chitanta ce ... (vezi toată discuția)
	                    teacher1995	                   

Va salut ! Eu am platit in oct.2008 o taxa de poluare de 2900 lei pentru o Skoda Octavia din 2003 , adusa din Spania de o alta persoana. Eu am doar chitanta ce ... (vezi toată discuția)