avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatie cu faza finala electronica offline
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatie cu faza finala electronica offline

1.va rugam sa-mi precizati la o asemnea faza se poate mari oferta precedenta data la faza normala sau numai se poate imbunatati.
2. este obligatoriu imbunatatirea ofertei, adfica daca am ramas singur, nimeni nu a pus nici o oferta, eu am obligatia de a imbuntati oferta sau pot sa las asa cum a fost ea facuta initial in documentatia predata?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 09:15, 5 Noiembrie 2010
HG1660/2006:
1. NU (art. 43, alin.4))
2.NU (art.44, alin. 2))
si daca in FDA scrie ca In cazul în care ofertantul declarat admis şi înregistrat în SEAP nu modifică în cadrul unei runde a licitaţiei electronice elementele ofertei care fac obiectul procesului repetitiv, la stabilirea clasamentului final este luată în considerare ultima oferta depusă electronic - asta cum se intelege???????????????
"nu modifica in cadrul unei runde(...)"

Inteleg ca erau mai multe runde. In cazul asta, evident ca oferta luata in considerare este ultima depusa, indiferent ca a fost depusa in prima, a 2-a, a n-a runda. Precizarea mi se pare inutila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie si interpretare art.44 hg 1660/2006 melcsy melcsy si daca in FDA scrie ca In cazul în care ofertantul declarat admis şi înregistrat în SEAP nu modifică în cadrul unei runde a licitaţiei electronice ... (vezi toată discuția)
Oferte egale on-line maria_5 maria_5 Va rugam sa ne precizati cum procedăm in cazul in care doua sau mai multe oferte clasate pe primul loc au preţuri egale urmare a ofertarii online la o ... (vezi toată discuția)
Licitatie cu faza finala le melcsy melcsy Buna ziua. Paote veti considera o intrebare banala, dar pana acuma nu am participat la asa ceva. cum se procedeaza? vrem sa participam la o licitatie cu faza ... (vezi toată discuția)