avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice oferte egale on-line
Discuție deschisă în Achiziţii publice

oferte egale on-line

Va rugam sa ne precizati cum procedăm in cazul in care doua sau mai multe oferte clasate pe primul loc au preţuri egale urmare a ofertarii online la o procedura de achizitie publica cu etapa finala Licitatie Electronica. Precizam ca in cadrul Fisei de date a achizitiei vor fi prevazute urmatoarele informatii:
- Licitatia electronica se va desfasura intr-o singura runda; durata rundei : 1 zi lucratoare ; elementele ce vor face obiectul procesului repetitiv de ofertare - pretul ofertat, in lei fara TVA. In cursul licitatiei electronice ofertantii nu vor avea informatii asupra numarului participantilor sau ofertelor. Data inceperii rundei electronice va fi transmisa in scris tuturor ofertantilor calificati. Pot participa la licitatia electronica toti ofertantii calificati care sunt inscrisi in SEAP. In cadrul licitatiei electronice ofertantii participanti nu pot decat sa imbunatateasca ofertele financiare depuse anterior organizarii acestei faze. In cazul in care ofertantul declarat admis nu modifica in cadrul licitatiei electronice pretul, la stabilirea clasamentului final este luata in considerare oferta depusa initial conform criteriului de atribuire stabilit. Dupa runda de licitatie electronica operatorii care si-au imbunatatit oferta economica, au obligatia ca in termen de trei zile lucratoare sa transmita autoritatii contractante toate documentele in care se reflecta modificarea pretului : formularul de oferta, liste de cantitati, centralizatoare, etc.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 20:29, 25 Iunie 2013
In general la verificare, ANRMAP solicita introducerea precizarii ca ofertantii de pe primul loc cu pret egal vor fi invitati sa depuna o noua oferta in plic inchis, ptr. a fi departajati.

Din cate cunosc, la licitarea online, sistemul nu permite existenta a doua oferte egale. In cadrul licitatiei electronice, cel ce vrea sa treaca pe primul loc trebuie sa introduca un pret superior celui aflat in acel moment pe primul loc ptr. a fi primita de sistem.
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2013
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faza finala de licitatie electronica monyy33 monyy33 O ac organizeaza o procedura ca faza finala de licitatie electronica cu o singura runda, unde participa 2 ofertanti.La sf rundei oferta x este clasata pe ... (vezi toată discuția)
Sectiunea iv din fisa de date a achizitiei rambela rambela Cine a facut cerere de oferta cu ultima faza de licitatie electronica poate sa ma ajute si pe mine si sa-mi spuna ce a scris la Sectiunea IV.2.2 din fisa de ... (vezi toată discuția)
Etapa finala de licitatie electronica melcsy melcsy ce este important de stiut daca ajungi in faza acesta de licitatie. am avut cel mai mic pret la deschiderea ofertelor dar acuma urmeaza faza electronica,....la ... (vezi toată discuția)