avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Vreti sa schimbam imnul Romaniei?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Vreti sa schimbam imnul Romaniei?

AM FOST CONTEMPORANI CU ....EL,NE-A FACUT COMUNISMUL MAI USOR DE SUPORTAT,NU VRETI CA UNA DIN POEZIILE LUI SA DEVINA IMN NATIONAL?
IMPOSIBIL SA NU GASIM CEVA CE NI SE POTRIVESTE,CAND ,EL AFACUT PENTRU FIECARE DIN NOI O POEZIE!
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 13:09, 29 Octombrie 2011
RASPUNSUL MEU ESTE...NU! E ADEVARAT CA ERA UNUL DINTRE PUTINII OAMENI CARE NE MAI INSUFLETEAU IN ACELE VREMURI SI CHIAR SI DUPA, DAR...SA NU EXAGERAM. CREZI CA EL AR VREA ASTA? SI EL IUBEA 'DESTEAPTA-TE ROMANE'!
Eu zic ca fix asta ne lipsea!B-)
Da' de ce racniti?!;)
Ultima modificare: Vineri, 5 Noiembrie 2010
ContSters167247, utilizator
imi plac poeziile lui, imi plac cantecele pe versurile lui, dar imi place foarte mult imnul nostru si as dori sa ramana asta
La întrebarea asta aș putea răspunde tot cu o întrebare. CE FACI CÂND NU ȘTI CE SÃ FACI?
Am schimbat de atatea ori imnul ROMANIEI din '50 de cand m-am nascut incat traiesc cu senzatia ca o sa ne pierdem identitatea ca nati daca nu cumva ne-am si pierdut-o.

Alte discuții în legătură

A murit poetul adrian paunescu rosu gheorghe rosu gheorghe Incepand de astazi Flacara poeziei lui ADRIAN PAUNESCU nu mai palpaie, dar ne va lumina neincetat. Odihna vesnica neobositului poet! (vezi toată discuția)
Mars de adio-de adrian paunescu rodica_post rodica_post MARS DE ADIO La munca, derbedei, ca trece anul Si vin ailalti si-o sa va ia ciolanul. Scuipati-va-ntre voi cum se cuvine Si-apoi convingeti-va ca e bine. ... (vezi toată discuția)
Daca va place octavian goga POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE [b]Dăscăliţa Octavian Goga[/b] Poezie dedicata de marele poet iubirii vietii sale - învăţătoarea Aurelia Rusu. Poezia a fost publicata in Revista ... (vezi toată discuția)