avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... rog urgent un raspuns
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

rog urgent un raspuns

am proces sapt viitoare pt reducere pensie minori,eu nemaiavand serviciu,la prima infatisare pot solicita un ragaz de o saptamana pt a.mi depune actele necesare aratarii k nu mai am venituri,mentionez k am solicitat in cerere a se judeca si in lipsa partilor.va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: valymony , utilizator 13:27, 6 Noiembrie 2010
Da, puteti solicita instantei acordarea unui nou termen de judecata pentru a depune dovada ca nu realizati venituri ....
poate solicita asta mama mea care e mandatarul meu?pot solicita asta chiar dak am cerut sa fie judecat procesul si in lipsa partilor?mentionez k sotia mea actuala are probl sanatate si din cauza aceasta i.am facut procura mamei sa ma reprezinte
cu mii de multumiri pt sprijinul pe care mi.l acordati
~ Conținut șters la cerere ~
o poate cere mama in locul meu,ea fiid mandatara mea?trebuie ceruta in cerere sau verbal in ziua procesului ?
multumesc

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjez cu o intrebare catliuyt catliuyt am inaintat o cerere reducere pensie minori,pana acum un an am fost angajat si nu a fost o probl pensia alimentara,in schimb acum cu criza economica nu mai am ... (vezi toată discuția)
Pensie minori reducere valymony valymony buna seara.am un dosar reducere pensie minor,intrebarea mea e.....trebuie obligatoriu sa ma prezint?mama mea are procura sau trebuie sa.mi angajez avocat,dar ... (vezi toată discuția)
Cate termene pot fi? valymony valymony sapt viit am un proces micsorare pensie,am solicitat a se judeca si in lipsa partilor,dak fosta sotie nu se prezinta la proces se amana sau se judek in ... (vezi toată discuția)