avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... concurs grefier
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

concurs grefier

As vrea sa stiu in ce consta proba eliminatorie de verificare a cunostintelor pe calculator pentru a participa la un concurs de grefier la parchet si in ce consta activitatea grefierului la parchet .
Astept si eu un raspuns urgent avand in vedere ca sapt. viitoare voi participa la un concurs pentru un post de grefier la parchet si nu am terminat SNG-ul.
Astept orice informatie , lamuriri si sfaturi de la voi referitor la desfasurarea examenului .:-/
Cel mai recent răspuns: ContSters106460 , utilizator 16:35, 6 Noiembrie 2010
Grefierii care îsi desfasoara activitatea în cadrul parchetelor, cele mai importante atributii se refera la:
• în cadrul compartimentului registratura, înregistrarea corespondentei adresate parchetelor, a sesizarilor penale si a celorlalte plângeri, cereri, sesizari si memorii ale cetatenilor;
• înregistrarea, predarea ori expedierea lucrarilor potrivit rezolutiei, dupa efectuarea mentiunilor de scadere si de închidere a pozitiilor;
• redactarea actelor procedurale si procesuale precum si a situatiilor dispuse în dosar, de netrimitere si de trimitere în judecata;
• orice alte activitati în completarea activitatii desfasurate de procuror (citatii, etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen grefier la parchet violetuta violetuta As vrea sa stiu in ce consta proba eliminatorie de verificare a cunostintelor pe calculator avand in vedere ca voi participa in curand la un concurs de grefier ... (vezi toată discuția)
Cum suna viitorul?!! nonela nonela :-/pentru incadrare pe post de grefier cu studii superioare, respectiv drept, este obligatoriu si acel curs la sng? .........si daca e obligatoriu acel ... (vezi toată discuția)
Sng si inm ContSters89182 ContSters89182 Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar ... (vezi toată discuția)