avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA

Buna ziua, sunt asistenta principala radiologie imagistica-medicala si vreau sa-mi deschid PFA.In ce categorie de servicii se incadreaza aceasta meserie?
Daca nu este titulatura ,atunci care este categoria in care pot face aceste servicii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 21:34, 7 Noiembrie 2010
Cred ca se incadreaza la codul: 8690 - Alte activitati referitoare la sanatatea umana
Strambeanu Corina, s-ar putea sa va aflati intr-o relatie de dependenta fata de unitatea medicala care detine aparatura medicala (CT, MRI sau ce alt aparat folositi in desfasurarea activitatii). Trebuie avut in vedere acest aspect ...
Legat de codul CAEN:

PDF-ul de mai jos cred ca are toate codurile caen valabile in Romania.
Daca codul mentionat de Sad nu pare ok dupa o cautare in PDF dupa "medic" o sa gasiti toate codurile care au legatura cu medicina / asistenta medicala

www.avocatnet.ro/download.ph...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen din alt domeniu Karmen123 Karmen123 Buna ziua. Detin o inteprindere individuala cu obiect principal de activitate in IT, cod CAEN 6201. Intrebarea este daca pot adauga ca activitate secundara cod ... (vezi toată discuția)
Pedichiura medicala se incadreaza in cod caen 8690? Bineata Bineata Buna ziua,Pedichiura medicala, se incadreaza in cod caen 8690? Reprezinta un serviciu medical? Ce studii trebuie sa aibe persoana ca executa? In ce spatii se ... (vezi toată discuția)
Cod caen servicii teleradiologie liusea2005 liusea2005 Buna ziua, Avem o societate care vrea sa presteze servicii de teleradiologie, mai concret examinari radiologice si imagistice. Care ar fi codul CAEN de ... (vezi toată discuția)