Pot sa aflu cine ma suna noaptea cu nr. ascuns? precizez ca nu ma ameninta sau din astea, pur si simplu ma suna. Incalca ceva lege daca ma suna insistent?
AM AFLAT CUM !
am aflat cum poti descoperi cine te suna cu nr. Ascuns
1. iti faci cont (gratis) la romtelecom VOIP
2. redirectionezi apelurile acolo
3. te uiti in loguri, si chiar daca te-a sunat cu nr. ascuns ii vezi numarul.
Daca nu ma credeti suna-ti-ma pe nr. de Romtelecom , #31#0373367880 , sa-mi dati doar ultimele 2 cifre, si eu va zic restul numarului (sa nu fac confuzie daca ma suna mai multi)
Si daca le este ascultat telefonul si se sesizeaza din oficiu?Ar mai face rost de un cap de acuzare...Dar asa cum spuneam,hotul neprins e negustor cinstit...
S-o vad si pe asta... ca ameninta unul pe altul sa nu o suna pe o fata ca e politia, si politia sa se autosesizeze ....
Nu vreau sa deschid un nou topic pe forum, dar din propria mea experienta , politia romana nu e politia USA sa-ti bage cat mai multe capete de acuzare (bine daca nu e vorba de o evaziune fiscala, sau de fals in declaratii unde te infunda cu orice)...ei defapt incerca sa scoata capetele de acuzare iar pe cele ramase in picioare sa le treaca ca fiind "atenuate" ...
gen: "ti-a dat omu in cap si ti-a luat si banii, dar scopului nu era sa-ti ia banii ce sa te bata... ahhh si te-a batut ca ai avut tu ceva altercatie cu el..."
Nu politia se autosesizeaza ca nu ea asculta telefoanele...ci cei care cer interceptarea in cazul expus de mine.
Daca parchetul vrea sa faca o arestare se agita...destul de tare...
In cazul cu scopul,bataia si luatul banilor intra pe talharie si politia nu il ajuta...decat daca nu sunt probe...si are avocat...
Apel cu numar ascuns
ramada
De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)